OVER ONS

Even voorstellen

Wie is Laszo

Laszo is dé leverancier voor professionele lassers op projectbasis in Noordoost-Nederland. Laszo is het beste van twee werelden; de specialistische kennis van de lasbranche van Kumo Groep en alle kennis van medewerkers en personeelsvraagstukken van Comfort. De combinatie van beide maakt ons de specialist voor het leveren van projectmatig in te zetten las-professionals.

Onze medewerkers beschikken over de juiste inhoudelijke kennis, vaardigheden en competenties. Daarnaast voelen ze zich verantwoordelijk, denken mee en zijn een visitekaartje voor uw en ons bedrijf. Laszo investeert continu in haar medewerkers door vakgerichte opleidingen en cursussen aan te bieden. Al onze medewerkers beschikken uiteraard over een laspaspoort.

Samenwerking Kumo en Comfort

Kumo Groep

Kumoweld is hét lashuis in Noord-Nederland en biedt antwoord op alle lasvraagstukken. Het productengamma is compleet; verkoop, verhuur, reparatie en advies; elke professionele lasser zal zich comfortabel voelen bij ons. In onze moderne lasschool geven wij alle denkbare lastrainingen, uiteraard horen daar de NIL erkende lasopleidingen ook bij! Wij leveren bovendien een compleet pakket aan industriële gassen, maar ondersteunen ook bij implementatie van nieuwe lasnormeringen, certificering, kalibratie. Kumoweld is een betrouwbare, gespecialiseerde en bovenal gedreven leverancier van kennis en lastechnisch materieel: verbindend compleet!

Comfort Groep

Comfort staat voor zekerheid, veiligheid, vertrouwen en jezelf kunnen zijn. Voor Comfort Payroll is dit de basis voor alles wat we doen. Natuurlijk is onze kennis van de wet- en regelgeving altijd up-to-date, werken we efficiënt en transparant. Vanuit Assen werken we samen met meer dan honderd opdrachtgevers, zowel regionaal als landelijk. Onze klanten willen werken volgens de regels en succesvol zijn, op korte en lang termijn.

Wij zijn vooral onszelf: “geen grote woorden en kleine lettertjes maar, nuchter en bij de tijd”.